Search here...
0
TOP
Fashion & Beauty

“Neon Vibes” – noul trend pentru vara 2021

Cand vine vorba de hainele pe care le port, imi plac ținutele în culori neutre: alb, bej, negru. Dar, vara aceasta, am descoperit ca și culorile mai nebune sunt frumoase și arata foarte bine în anumite combinații! Nu cred în reguli și mă îmbrac cum îmi place și cum cred ca îmi sta bine, dar urmăresc trendurile și vreau ca ținutele pe care le port sa fie de actualitate.

Vreau sa va propun doua variante care sigur scot din anonimat pe oricine! Dacă vei apărea așa îmbrăcată la un eveniment, cu siguranță toți ochii vor fi atintiti asupra ta.

Prima varianta: costum format din fusta, bustiera și sacou oversized.

https://esashop.ro

Ca accesorii am ales cercei creolă aurii și lanțuri la baza gâtului. În picioare am pus o pereche de pantofi neon, iar pentru coafura am optat pentru par întins, sa fie ceva cât mai simplu, având în vedere ca ținută în sine este foarte îndrăzneață.

Dacă nu vreți sa purtați toate piesele în culoarea aceasta verde-neon, pentru ca poate vi se pare prea mult, sa știți ca și luate separat piesele sunt versatile și merg în multe combinații. Imaginați-va fusta pusă cu o cămașă albă masculină. Sau sacoul cu o pereche de jeanși, peste un t-shirt alb. Eu zic ca merita ca vara aceasta sa aveți măcar o piesa neon.

Si trecem la a doua varianta: o rochie midi!

https://esashop.ro

Culoarea este într-adevăr puternica, dar faptul ca are un croi elegant și feminin, ținută se tempereaza. Puteți purta aceasta rochie la multe evenimente: nunți, petreceri, cocktails, absolut oriunde! Dar un lucru este cert: veți capta toate privirile!

Pentru acest tip de rochie cred ca se potrivesc mai multe coafuri: par întins, coada la ceafa, sau un coc tip balerina.

Ce recomand eu dacă purtați astfel de culori- este sa optați pentru un machiaj mai delicat, fără prea mult sidef, în culori cât mai naturale și pale. Mie, personal, mi s-ar părea prea mult ca la aceasta rochie, de exemplu, sa pui verde la ochi, sau ruj roșu pe buze.

Ambele ținute prezentate mai sus sunt de la ESA și le găsiți pe : https://esashop.ro

Acum, sa treacă și ploile, sa vina caldura și sa mergem la cât mai multe petreceri!

Va pup și spre ca v-au plăcut propunerile mele vestimentare!

Anca Ciota

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *