Search here...
0
TOP
Lifestyle Uncategorized

Cum am slabit 15 kg- Part II- Antrenamentele (vezi ce tip de exercitii am facut)

Hey, hey, dragii mei! Bine v-am regasit. Asa cum am promis, in acest articol, vreau sa vorbesc despre tipul de antrenamente pe care le-am facut in sala in perioada in care am inceput sa slabesc.

Sub bicepsul, ca sa nu zic aripa, Timeei, am inceput sa merg la sala si sa ma antrenez in cel mai dur mod. Si cand spun dur, nu glumesc!

In sala, nu exista menajamente, mangaieri si vaicareli. In sala, lucrezi pana la ultima suflare! Asta ca sa nu iti pierzi timpul pretios si sa mergi pana acolo doar asa ca sa faci 2 poze. Nu exista “nu pot”. In sala tragi de tine, te fortezi, nu cedezi! Si cand simti ca nu mai poti, mai faci 2 repetari.

Bun! Sa va zic ce stiu ca va intereseaza. Pentru ca depaseam 70 de kg, impreuna cu antrenoarea mea, am decis sa fac antrenamente tip circuit, full body, pentru ca, exercitiile care iti lucreaza cat mai multi muschi deodata si te ajuta sa arzi multe calorii, sunt cele mai bune pentru slabit.

Sa va dau un exemplu de circuit care mie mi-a mancat viata, dar mi-a facut picioarele frumoase si nu numai 🙂

 • 4 serii de mers fandat cu sac de 12 kg in spate, 14 repetari pe fiecare picior + 10 sarituri in geno, la fiecare tura
 • 4 serii de geno cu bara, 12-14 repetari (eu faceam cu vreo 25 kg din cate tin minte)
 • 4 serii de cable kicks cu 8 sau 12 kg , 12-14 repetari
 • un circuit de abdomene
 • si incheiam apoteotic cu 45 min de cardio (fie banda, eliptica sau bicicleta)

Am tinut-o pe exercitii tip circuit cateva luni bune si de abia apoi am inceput sa fac antrenamente de definire, dedicate fiecarei grupe musculare.

Luni- spate

Marti- biceps, tricpes

Miercuri- picioare

Joi- abdomene, cardio

Vineri- umeri

Sambata- cardio

Acum, antrenamentul meu e un pic schimbat, pentru ca incerc sa castig masa musculara, in special la fesier. Dar despre asta, vorbim intr-un alt articol.

Va pup si va doresc spor in tot ce faceti!

Anca Ciota

«

»

2 COMMENTS

 • radulescu cristina

  Buna! am o intrebare legata de antrenament: care e durata ideala de antrenament un ore si cat de des e indicat sa mergi la sala de sport?

  • Anca Ciota
   AUTHOR

   E greu sa raspund la aceasta intrebare. Depinde foarte mult de ce obiectiv ai Eu, in prezent, merg de 3 ori pe saptamana la sala si dureaza cam 1h 45min un antrenament.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *