Search here...
0
TOP
Lifestyle

Cum a fost la TEO Show? Reactiile oamenilor cand au aflat ca am fost la un pas de bulimie

Hello, dragii mei! Astazi am acceptat invitatia colegilor de la Teo Show si am fost in platou ca sa vorbesc despre nebunia care s-a creat in jurul confesiunii mele despre faptul ca am fost la un pas sa devin bulimica. Pe foarte multi i-a socat aceasta dezvaluire, dar am considerat ca pot sa ajut si alte fete care trec prin asta, daca fac publica povestea mea.

Asadar, astazi am fost pe canapea si am stat de vorba cu Teo si Bursucu si le-am spus ca nu este o rusine sa recunosti ca ai o problma! Nu conteaza ca problema e una fizica, psihica, emotionala. Nici mie nu mi-a fost frica sa admit ca am facut o obsesie pentru greutatea mea si asta era sa ma coste scump! Faptul ca devenisem obsedata de ce, cat si cum mananc, ca ma cantaream non stop si imi provocam varsaturi, erau clar semnele unui inceput de bulimie. Si pentru ca am vorbit cu cei apropiati mie (sotul meu, antrenoarea de fitness, prietena mea cea mai buna) m-a ajutat sa inteleg ca sunt pe drumul gresit si imi pun in pericol sanatatea.

In urma acestei declaratii publice, am inceput sa primesc multe mesaje de la fete, care imi spun ca nu stiu cum sa controleze aceasta problema. Sfatul meu e ca daca nu reusiti sa “sa va vindecati” pe cont propriu si nici macar sprijinul oamenilor dragi nu este de ajuns, e clar ca trebuie sa cautati ajutor specializat si sa apelati la un medic, psiholog, duhovnic. Oricine credeti voi ca va poate ajuta sa va vindecati. Si va rog sa faceti asta in orice situatie, indiferent de natura problemei voastre.

Multa lume trateaza cu superficialitate situatiile cu care se confrunta femeile in lupta lor cu kilogramele. Dar, presiunea sociala si imaginile cu care suntem bombardati de media, ne fac sa ne dorim o imagine cat mai aproape de perfectiune. Si nu e nimic gresit in asta! Trebuie doar sa avem grija, sa facem totul cu atentie, fara sa ne imbolnavim fizic si mai ales, psihic!

Va las aici un link cu emisiunea :

!https://www.wowbiz.ro/anca-ciota-la-un-pas-sa-devina-bulimica-s-a-luptat-cu-kilogramele-in-plus-nu-e-ceva-rusinos-20011891

Pe curand, va pup!

Anca Ciota

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *